Software

ArchiveX heeft voor het organiseren van uw archieven software op maat beschikbaar, waarbij de kleurcodering centraal staat. TABColor PRINT software helpt organisaties bij het opmaken van kleurcoderinglabels. Hierdoor zijn bedrijven zelf in staat om direct op de werkplek, labels voorzien van een kleurherkenning, aan te maken.
De software wordt voor u als bedrijf op maat ontwikkeld, wat inhoudt dat er voor ieder (deel)archief een labelontwerp wordt aangemaakt, welke u zelf kan voorzien van de benodigde data. De (meta)data kan handmatig, één voor één, in de software worden ingevoerd, echter is het ook mogelijk om de data rechtstreeks vanuit uw huidige software te importeren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, wij vertellen u graag welke dit zijn.


Wanneer uw organisatie een dossier-volgsysteem heeft, dan is het toepassen van een dossierlabel voorzien van kleurherkenning en de daarbij behorende barcodering, een belangrijke pre. Dossiers welke zijn voorzien van een label met barcodering kunnen immers via een scanner snel worden verwerkt. Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een dossier-volgsysteem, dan bent u bij ArchiveX aan het juiste adres. ArchiveX heeft hiervoor TABColor FIND beschikbaar.